Cea mai bogată comună din Timiș are aplicație

1 mobil

Primăria Dumbrăvița a lansat aplicația de mobil Dumbravita City App, despre care autoritățile locale spun că este o premieră pentru comunele din vestul țării. Cei care vor descărca aplicația vor putea descoperi comuna cu știri din administrație, evenimente culturale și sportive sau oferta serviciilor de cazare. 

Utilizatorii vor putea găsi pe aplicație informații despre locurile în care se face sport în Dumbrăvița, se poate ieși la masă sau locurile în care se oferă servicii de cazare. Nu au fost uitate nici unitățile de învățământ, centrele educaționale sau cele care oferă servicii medicale. Prin precizarea locației curente, se poate afla imediat ce se află în apropiere: magazine, farmacii, restaurante, baze sportive, cazări sau frizerii.

„Informația ajunge direct! Odată instalată aplicația, se primesc notificări din partea administrației: șantiere în lucru, întreruperea circulației, programe și evenimente. Totodată, în cazul în care persoana se abonează la una dintre unitățile prezente în aplicație, primește notificări și de la ea (ex: restaurant cu meniul zilei). Simplu, din telefon, se pot trimite către primărie și sesizări pe diverse domenii: salubritate, parcuri și spații verzi, circulație și semnalizare, urbanism sau domeniul public. Este suficient să fie selectat domeniul din meniu și să se precizeze ceea ce se dorește a fi semnalat, împreună cu poza și locația.”, au anunțat reprezentanții Primăriei Dumbrăvița.

Aplicația Dumbrăvița City App se poate descărca din App Store și Google Play. Aceasta a fost dezvoltată de compania Eventya și se află în faza de testare. Utilizatorii sunt încurajați ca în cazul în care sesizează disfuncționalități să sesize acest fapt direct din aplicație prin formularul din Meniu -> Contactează-ne sau pe cityapp@primaria-dumbravita.ro.