Ce surprize vă așteaptă la Iulius Town în acest weekend? Indicii: vintage, târg de blănuri și ateliere pentru cei mici

Cuib de vise 1000x100

Weekendul acesta este despre copii și despre târguri speciale la Iulius Town! Află programul de weekend și dă o fugă până la mall! 

Două târguri și un atelier creativ pentru copii sunt ofertele de weekend din partea Iulius Town. De vineri și până duminică la demisolul Iulius Mall Timișoara va avea loc Târgul de Blănuri și Piele. Gențile din piele, căciulile din blană și blănurile elegante sunt la cel mai bun preț în acest weekend. Dacă îți doreai de mult timp o piesă din piele naturală care să completeze garderoba, acum este momentul cel mai bun, transmit managerii. 

Tot de vineri și până duminică la parterul Iulius Mall Timișoara va avea loc Târgul de Antichități. Piese de mobilier unicat, ceasuri vintage, tablouri, vinyluri, bijuterii și chiar monede din alte secole se vor găsi la târg pentru toți iubitorii de antichități.

publicitate si promovare in ziar

Pentru copii, Iulius Town pune la dispoziție în weekend plimbări cu trenulețul, la demisolul din Iulius Mall. Vineri, mica garnitură va funcționa în intervalul 15.00 – 20.00, iar sâmbătă și duminică între orele 10.00 – 15.00 și 16.00 – 22.00. Mai mult decât atât, duminică, în Piațeta Intersport, Bianca Potyesz ține un atelier de creație. Copiii vor avea la dispoziție mult sclipici și inimioare pentru a-și pune creativitatea la încercare și pentru a crea cele mai frumoase lucruri hand-made. Materialele de lucru sunt puse la dispoziție de Iulius Town, iar participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Copiii pot lua acasă inimioarele create.

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01