Ce sunt jackpoturile progresive la cazino?

imagine (1)
publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Jackpoturile progresive reprezintă o țintă pentru mulți amatori de jocuri de noroc. În doar câteva secunde, utilizatorii pot intra în posesia unor premii incredibile, fără să facă ceva în plus față de rulajul obișnuit la jocuri.

Acestea sunt practic o soluție prin care cazinourile returnează utilizatorilor o parte din sumele jucate și mențin interesul pentru jocuri la un nivel ridicat. Astfel, în momentul în care un jucător mizează bani reali la un joc cu jackpot progresiv, un mic procent din miză este direcționată către fondul de jackpot. Cu cât sunt mai mulți utilizatori care mizează, cu atât suma oferită la jackpot crește și ea.

Printre cele mai populare jackpoturi progresive la cazino este și atât de popularul Jackpot Cards Mystery de la EGT. Acesta este un premiu pe 4 niveluri pe care un utilizator îl poate obține după orice spin efectuat pe bani reali la sloturile companiei EGT. Partea bună este că poate fi câștigat la toate sloturile, pe orice miză. Sigur, cu cât miza este mai mare, cu atât cresc și șansele de a obține un jackpot uriaș, dar există și posibilitatea ca un utilizator să primească o sumă mare de bani chiar dacă nu mizează foarte mult.

Atunci când se declanșează Jackpot Cards EGT, se acordă garantat unul din cele 4 premii: Jackpotul de Treflă, Jackpotul de Romb, Jackpotul de Inimă Roșie (Pică) sau Jackpotul de Inimă Neagră (Frunză).

Din momentul în care această funcție este activată, utilizatorul va câștiga în mod sigur unul dintre aceste patru premii. Sumele pot fi formate din 3 sau chiar 7 cifre. Câștigurile au legătură cu suma mizată de utilizatori în acel cazino și depind și de data la care jackpotul a fost ultima oară câștigat. Un amănunt interesant este că jackpoturile EGT sunt diferite de la un cazino online la altul.

O parte și mai bună este că nu trebuie să faci nimic în plus pentru a avea șansa să câștigi un jackpot progresiv. Trebuie doar să accesezi un cazino online licențiat și să începi să te distrezi la unul din sloturile producătorului bulgar, așa cum o faci în mod obișnuit la oricare alt joc de acest tip. Astfel, după fiecare învârtire la sloturile EGT poți fi selectat aleatoriu pentru a intra în cursa pentru unul dintre cele patru jackpoturi.

Dacă ești norocosul, pe ecran îți vor apărea 12 cărți întoarse cu fața în jos. Va trebui să întorci câte o carte pe rând până în momentul în care vei potrivi trei cărți de același fel. În funcție de simbolul pe care cărțile îl au, ți se va oferi o sumă de bani din jackpot, care va intra direct în balanța ta. Vorbim despre bani reali, care nu au condiții de rulaj, cu care vei putea face orice dorești.

Există premii jackpot și la bingo online

Jackpoturile progresive sunt disponibile și în camerele de bingo, joc foarte popular în multe țări. Astfel, la cazinourile online, în momentul în care un utilizator cumpără un bilet, o parte din valoarea acestuia este direcționată către suma cumulată a Jackpot-ului progresiv. Așadar, suma jackpot-ului crește pe măsură ce sunt achiziționate mai multe bilete.

Iar pentru a câștiga o parte din Jackpot-ul progresiv un utilizator trebuie să facă Bingo cu un număr cât mai mic de bile extrase. În plus, cu cât miza este mai mare, cu atât mai mare va fi și partea din jackpot.

Așadar, suma aferentă din jackpot depinde de numărul de bile extrase și de miză. Cu cât sunt mai puține bile extrase, cu atât suma aferentă din jackpot poate ajunge până la 75%.