Ce părere ai despre transportul elevilor din Caraș-Severin în anul școlar trecut?

transport elevi
publicitate si promovare in ziar

Consiliul Județean al Elevilor Caraș-Severin vrea să știe care sunt nemulțumirile cu privire la transportul școlar din județ și câți bani cheltuie un elev care face naveta. Chestionarul poate fi completat online.

Consiliul Județean al Elevilor Caraș-Severin organizează, în perioada 26 iunie – 10 iulie, o consultare publică privind situația transportului elevilor la nivelul județului Caraș-Severin în anul școlar 2022-2023.

„Ne dorim ca, prin această consultare publică, să identificăm problemele existente în materie de transport al elevilor, iar mai apoi să încercăm să găsim soluții la acestea, în strânsă colaborare cu instituțiile abilitate. Ne dorim ca fiecare elev să aibă asigurat accesul gratuit la educație (așa cum în teorie este, de altfel), iar totul pleacă de la transport – capitol care, din nefericire, este unul dintre acelea cu cele mai mari lacune când vine vorba de educație, mai ales dacă vorbim despre transportul elevilor din mediul rural. Ajută-ne să aflăm situația de la nivelul fiecărei comunități din județul Caraș-Severin pentru a avea o imagine de ansamblu cât mai clară asupra situației și a încerca să rezolvăm problemele existente.”, spune Darius Lăpădat, președintele Consiliului Județean al Elevilor Caraș-Severin.

Așadar, indiferent ce opinie ai despre modul în care s-a desfășurat transportul elevilor în anul școlar trecut, ești invitat să completezi un scurt chestionar pe care, de asemenea, să îl distribui cât mai multor persoane, astfel încât rezultatul centralizat să fie unul cât mai relevant.

Chestionarul poate fi accesat aici – https://forms.gle/uBNHuqoLZ3zHuACZ6

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01