Ce mai vând rușii de la TMK

1000x100 (5)

După ce au vândut sistemul hidroenergetic din zona Văliug-Semenic, acum lista obiectivelor pe care le scot aceștia la vânzare nu s-a încheiat. Cantina CSR, lăsată de prea mult timp în  paragină este în frunte. Pe aceeași listă s-a aflat și Stadionul Minda, însă eforturile sindicaliștilor au dat roade.

Lăsată de prea mult timp în paragină, celebra cantină a combinatului reșițean, locul în care mulți dintre reșițeni au luat decizia să devină o familie, urmează să fie scoasă la licitație. Odată cu ea, și imaginea frumoasă a amintirilor intră într-un con de umbră. Aproape că stă să cadă, însă rușii nu sunt interesați să o păstreze în patrimoniul lor și să o reabiliteze, pentru că nu generează niciun profit. “Sunt mai multe obiective scoase la vânzare, alături de cantină. Și Stadionul Minda au vrut să îl vândă, dar la intervenția noastră, s-au răzgândit”, a spus Iancu Muhu, președintele Sindicatului “Vatra” din TMK. Acesta, alături de echipa de negociere, a ținut să le reamintească faptul că sindicaliștii sunt cei care au construe complexul sportive de acolo și au garantat că tot ei vor fi cei care îl vor întreține.

Tranzacție de milioane cu sistemul hidro
În timp ce pescarii și operatorii de turism din zona Văliug-Semenic se vaită că în urma tranzacției făcute cu cehii, apa din lacuri a scăzut semnificativ, cei de la Apele Române spun că lacurile sunt exploatate în limite normale. În orice caz, tranzacția rușilor s-a ridicat la aproape 20 de milioane de euro, în contextul în care Combinatul a fost vândut pentru infima sumă de numai 2 euro.

banner 970 x 250
tm4ua media express de banat (100x1000px)