Ce e la Marila? Prostie, lipsă de interes sau sabotaj?!

sanatoriul marila daramat
untitled design set 970x90 px

Romeo Dunca îi pune în spate primarului Oraviței, Dumitru Ursu, întreaga responsabilitate pentru demolarea și apoi reconstruirea Sanatoriului Marila!

Președintele CJ a introdus pe ordinea de zi a ședinței de joi un proiect de hotărâre prin care propune renunțarea la parteneriatul cu Primăria Oravița pentru demolarea Sanatoriului Marila. Prin parteneriatul respectiv, Consiliul Județean se angaja să suporte costurile demolării sanatoriului, condiție pusă de Compania Națională de Investiții pentru a construi unul nou.

„Se pare că interesul d-lui Ursu pentru rezolvarea situației este aproape zero. M-a certat puțin, m-a invitat la Oravița cu caietul și pixul pentru a lua notițe și gata. Și-a spus oful, și-a făcut numărul, iar acum e pauză. Avem de dat un răspuns la adresele CNI și nu doresc să răspundă județul pentru lipsa de interes a acestui primar. Probabil că, în final, cineva va fi bun de plată, iar CJ, cu siguranță nu va răspunde. Nu cred că un milion cheltuit pe documentație poate fi uitat.”, a explicat Romeo Dunca.

Șeful CJ îi atrage atenția primarului Ursu că mai sunt doar câteva zile în care situația poate fi îndreptată. Semnarea protocolului e obligatorie, urmând ca în baza lui, CJ să asigure toate resursele financiare pentru a organiza întreaga procedură de demolare: caiet de sarcini, proiect și licitație pentru execuție, mai spune Dunca.

publicitate ziar expresb 1000x100

„În cazul în care există totuși bunăvoință și interes și avem o dovadă în acest sens, pot scoate de pe ordinea de zi proiectul cu renunțarea la protocol. Doar să aibă sens și să existe un real interes din partea d-lui Ursu. În caz contrar, ne putem întreba iar:  Ce e asta? Prostie, lipsă de interes sau sabotaj?”, a conchis Dunca.

 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/