UPDATE. Ce comisii au primit senatorii de Caraş-Severin?

Senatul a stabilit deja apartenenţa pe comisii a fiecărui senator, dar la Camera Deputaţilor împărţirea a fost făcută doar numeric, pe partide, fără a fi finalizată şi lista nominală.

Senatorul Ionuţ Chisăliţă a fost numit vicepreşedinte în Comisia pentru Drepturile Omului, culte şi minorităţi naţionale. Senatorul Ion Marcel Vela, secretarul Senatului, a fost repartizat în două comisii: Comisia pentru dezvoltare regională, administrarea activelor Statului şi privatizare, dar şi Comisia românilor de pretutindeni.

În acelaşi timp s-au definitivat grupurile parlamentare din Camera Deputaţilor, Valeria Schelean-Şomfelean fiind vicelider al Grupului Parlamentar al Partidului Naţional Liberal, iar deputatul Ion Tabugan – vicelider al Grupului Parlamentar al Partidului Mişcarea Populară.

UPDATE, 23 decembrie, ora 12.30

Şi la Camera Deputaţilor s-au făcut o parte dintre repartizările pe comisii. Astfel, Luminiţa Jivan va activa în Comisia de muncă şi protecţie socială, deputatul Ioan Spânu în cea de mediu şi echilibru ecologic, iar deputatul Ion Tabugan rămâne în Comisia de Agricultură şi Silvicultură.

Dar ieri nu s-a reuşit repartizarea tuturor comisiilor, activitatea oprindu-se la Comisia de Apărare unde, cel mai probabil, va activa Ion Mocioalcă. Nici deputatul Valeria Schelean nu a fost repartizată încă într-o comisie.