Ce alegeri anticipate?! Să vină și să guverneze!

Senatorul PSD Ionuț Chisăliță îi invită pe cei care tocmai au dărâmat Guvernul Dăncilă să prezinte de urgență programul de guvernare în Parlament. 

Liderul PSD Reșița nu face o dramă din faptul că moțiunea împotriva Guvernului Dăncilă a trecut astăzi de votul Parlamentului.Întotdeauna, în astfel de momente dificile, PSD a reușit să se mobilizeze. Chiar dacă vom resimți această lovitură, electoratul nostru se va mobiliza și vom intra sigur în turul doi, unde vom duce o bătălie politică pentru a câștiga alegerile prezidențiale și, mai apoi, pe cele locale și parlamentare. Din punctul meu de vedere nu se va ajunge la alegeri anticipate, nu cred că este posibil. Au depus o moțiune, a trecut, acum să vină în termen foarte scurt cu un nou prim-ministru, cu un nou guvern și, bineînțeles, să vină în Parlament cu un program de guvernare!”, a comentat Chisăliță.

Senatorul social-democrat admite că unii dintre colegii săi ar putea da bir cu fugiții după ce raportul de forțe s-a schimbat în Parlament, dar consideră total exagerat ceea ce a anunțat Ion Mocioalcă, secretarul general al Pro România. Și anume, că între 10 și 15 primari PSD din Caraș-Severin i se vor alătura înainte de alegerile locale de la anul. „Eu sper să nu mai apară trădători. Cei care rămân însă în acest moment greu se vor mobiliza pentru a câștiga viitoarele alegeri. Eu nu știu de o astfel de listă despre care vorbește Ion Mocioalcă, sper ca niciunul dintre primarii PSD să nu plece la alt partid. Sunt convins să vor rămâne aici și că vor câștiga alegerile locale din 2020 sub sigla PSD”, a mai spus liderul PSD Reșița.