CCIA Timiș pregătește noi serii de cursuri acreditate. Care sunt acestea?

explo 1000x200

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională organizează în perioada septembrie-octombrie noi serii de cursuri avizate de Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC).

RESPONSABIL CU PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL 

Acest curs se va desfășura în perioada 28 septembrie-28 octombrie la Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș, după următorul program: 28 septembrie-09 octombrie – Pregătire teoretică (luni-vineri, între orele 16.30 şi 19.30); 10 octombrie-28 octombrie – Pregătire practică (realizarea portofoliului). Taxa de participare este de 1800 de lei (10% reducere pentru membrii CCIA Timiș; 20% reducere pentru șomeri în baza adeverinței de șomaj). Se acordă 20% reducere pentru toate persoanele care se înscriu la curs până în data de 18 septembrie, ora 14.00.

CURS NOU: GESTIONAR DEPOZIT

Cu un puternic caracter practic și aplicativ, cursul se adresează atât celor ce doresc să fie certificați în recepția, manipularea, depozitarea, livrarea și inventarierea mărfurilor, cât și celor care vor să își aprofundeze cunoștintele pe care le au în domeniu, oferind noțiuni teoretice și soluții practice diverselor probleme ridicate în activitatea zilnică. Cursul formează specialiști în gestiunea și evidența mărfurilor și bunurilor, iar absolvenții cursului vor avea ocazia să-și însușească reglementările legale și noțiunile de bază privind activitatea de gestionar. Cursul se va desfășura în perioada 23 septembrie-2 octombrie, la Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș, de luni până vineri, între orele 16.30 şi 19.30. Taxa de participare este de 1.000 lei/pers. (10% reducere pentru membrii CCIA Timiș; 20% reducere pentru șomeri în baza adeverinței de șomaj).

SPECIALIST ÎN MANAGEMENTUL DEȘEURILOR în conformitate cu Legea nr. 211/2011 modificată

Scopul cursului îl reprezintă instruirea persoanei desemnate cu gestionarea deșeurilor din cadrul firmei, astfel încât să se asigure îndeplinirea obligațiilor legale în domeniul gestionării deșeurilor. Cursul se adresează agenților economici care generează deșeuri.

Cursul se va desfășura în perioada 21 septembrie-02 octombrie, de luni până vineri, între orele 17.00 şi 21.00. Taxa de participare este de 1000 lei/pers. (10% reducere pentru membrii CCIAT; 20% reducere pentru absolvenții cursului „Responsabil de mediu” organizat în cadrul CCIAT; 20% reducere pentru șomeri în baza adeverinței de șomaj).

AGENT IMOBILIAR

Activitatea profesională de intermediere a actelor juridice care au ca obiect bunuri imobile, precum și cea de administrare a acestora se desfășoară de persoanele fizice și juridice care au calitatea de agent imobiliar. Unul din avantajele cursului de Agent Imobiliar constă în faptul că atestatul dobândit permite agenților imobiliari să profeseze în orice țară a Uniunii Europene. Cursul se va desfășura în perioada: 21 septembrie-02 octombrie, de luni până vineri, între orele 16.00 şi 20.00. Taxa de participare este de 800 lei/pers. (10% reducere pentru membrii CCIA Timiș).

Certificatele obținute la absolvire au recunoaștere națională și europeană și sunt emise de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației, fiind eliberate împreună cu suplimentele descriptive în care se menționează competențele dobândite. Diplomele se eliberează în maxim 30 de zile de la absolvirea cursului.

Informații și înscrieri:

Direcția Formare și Perfecționare Profesională a CCIAT, Centrul Regional de Afaceri (Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22), camera 117, zilnic, între orele 08.00 şi 16.00, tel.: 0720/444121, e-mail: tavramov@cciat.ro.

Persoană de contact: Tania AVRAMOV, Manager DFP.

Informații detaliate despre toate cursurile organizate de CCIAT sunt disponibile pe site-ul: www.cciat.ro.