CCIA Timiș invită firmele timișene la o nouă misiune economică în SUA

washington monument g351e888b7 640
gif card de energie dacus 1000x100 Publicitate Stiri in Express de Banat Timisoara si Resita

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o nouă ediție a tradiționalei misiuni economice multisectoriale în Statele Unite ale Americii, care se va desfășura în perioada 23 noiembrie – 04 decembrie, la Washington, New York și Miami.

La Washington, firmele timișene vor avea ocazia să participe la o serie de evenimente economice prilejuite de ROMANIA – USA: 26 YEARS OF STRATEGIC PARTNERSHIP”, reuniune la nivel înalt ce se va desfășura pe durata a două zile, sub egida Ambasadei României în Statele Unite ale Americii, la care vor  fi prezenți reprezentanți ai Guvernului și Parlamentului României.

Evenimentul își propune să ofere participanților timișeni o platformă de dialog direct cu instituții de guvernare din SUA, companii americane și antreprenori români care își desfășoară activitatea în Washington DC, în vederea stabilirii de parteneriate și atragerii de investiții pe cele două piețe.

Programul evenimentului de la Washington cuprinde:

  • American – Romanian Business Forum (business breakfast/lunch)
  • Reception Romania-USA: Political and economical partnership”

Participă membri ai Congresului și Senatului SUA, oameni de afaceri.

  • Happy Hour with Young Romanian Professionals from Washingron DC
  • Ziua României – Army Navy Club

Participă membri ai Congresului și Senatului SUA, oficialități din Departamentul de Stat, personalități ale vieții politice și din domeniul afacerilor din SUA și România.

publicitate Timisoara banner maxagro

La New York și Miami, cu sprijinul Camerei de Comerț Româno-Americană (RACC), vor fi organizate întâlniri B2B și vizite la companii americane, în funcție de obiectul de activitate și interesul companiei pentru piața americană.

Programul misiunii economice cuprinde și vizitarea unor obiective turistice de interes.
Taxa de participare este de 3.785 euro (loc în cameră dublă). Prețul poate varia în funcție de data achitării biletelor de avion. Pachetul de servicii cuprinde: biletul de avion pe ruta Timișoara – Munchen – Miami- New York – Munchen – Timișoara; cazare 11 nopți la hotel **** (fără mic dejun); transferuri aeroport – hotel – aeroport în Miami și New York;  transfer privat cu minibus de 24 de locuri Washington – New York; zbor intern (fără bagaj de cală). Nu sunt incluse taxele de oraș în valoare de 375 euro.

Informații suplimentare și înscrieri de participare – la tel. 0372 185 242, e-mail: sstoianov@cciat.ro, Stana Stoianov.

Foto: Pixabay

STPT job 1000x200 casa alex cbes
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/