UPDATE. Cazul unui pacient din Caraș-Severin, printre cele 18 decese ale unor persoane bolnave de COVID-19 anunțate în această seară!

Județul Caraș-Severin ajunge în această seară la 6 decese ale unor persoane infectate cu coronavirus. Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, este vorba despre un bărbat de 55 de ani, care a murit astăzi la Reșița.

Bărbatul de 55 de ani despre care vorbește Grupul de Comunicare Strategică a început să aibă simptome în data de 10 aprilie. Ajunge la Spitalul Județean de Urgență Reșița în 14 aprilie, fiind internat cu insuficiență respiratorie acută. Îi sunt prelevate probe pentru a se stabili dacă este infectat cu coronavirus, iar a doua zi vine rezultatul pozitiv.

Potrivit autorităților, omul moare astăzi, fără să fie anunțate în cazul lui și alte afecțiuni.

UPDATE, ora 20.55

Direcția de Sănătate Publică din Caraș-Severin anunță că omul era internat pe secția de ATI de când s-a prezentat la spital, fiind în permanență intubat încă de atunci. A decedat azi-noapte, în jurul orei 24, cu stop cardio-respirator. „Au fost testați la momentul confirmării lui colegii de muncă, familia, niciunul nu a fost pozitiv. Primul test a fost pozitiv, al doilea neconcludent, al treilea negativ. Mai trebuia unul negativ pentru a fi declarat vindecat, dar nu a mai fost timp”, transmite Daniel Botgros, purtătorul de cuvânt al DSP.

Bărbatul de 55 de ani era angajat în Timișoara și făcea naveta. Nu a fost depistat contactul de la care omul ar fi putut să ia virusul.