Cauți un job? AJOFM organizează, la Timișoara, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

job

Tinerii care se află în căutarea unui loc de muncă au o șansă în a-și găsi jobul potrivit la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, organizată de AJOFM în 14 octombrie, la Casa Tineretului din Timișoara. 

Chiar dacă bursa este dedicată cu precădere absolvenților de facultăți care au, astfel, oportunitatea să cunoască mai bine piața muncii, ofertele locurilor de muncă, la eveniment pot participa şi celelalte categorii de persoane care nu au un loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.

Persoanele în căutarea unui loc de muncă aflate în evidenţa agenţiei sau cele care se înregistrează la agenţie până la data organizării bursei pot beneficia gratuit de servicii de informare şi consiliere profesională, inclusiv îndrumare și sprijin în realizarea CV-ului şi a unei scrisori de intenţie.

Pentru o promovare cât mai eficientă a locurilor de muncă de care dispun, angajatorii sunt rugaţi să transmită la AJOFM Timiş oferta de locuri de muncă vacante pe adresa ajofm.tm@anofm.gov.ro sau pe fax la 0256.294.234, până la data de 12 octombrie. Mai multe informaţii pot fi obţinute la sediul AJOFM Timiş ( Timişoara, bv. Republicii
nr. 21; tel 0256.294.231).