Cât costă deszăpezirea în această iarnă

Prima zăpadă a scos în stradă basculele cu antiderapant ale municipalității reșițene. Încă de la primele ore ale dimineții mașinile cu nisip au ajuns până în cartierul Municitoresc. Asta, după ce au deszăpezit zona centrală a orașului.

„Având în vedere sosirea anotimpului rece, Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă a pregătit planul de măsuri, având la dispoziţie în caz de nevoie mai multe mijloace de intervenţie aflate în dotarea Serviciului Public de Întreținere și Reparare a Patrimoniului sau a agenților economici de transport sau curățenie”, a spus  Marius Bălean, purtătorul de cuvânt al Primăriei Reșița.

Astfel că, tractoarele cu plug, bascula cu lamă frontală și răspânditor, precum și buldoexcavatorul sunt gata în orice moment să repete operațiunea de azi dimineață. În total, 12 munictori de la Direcția de Patrimoniu se preocupă de activitatea de deszăpezire. „În prezent avem în dotare 200 de tone de sare și 850 de tone de nisip. Bugetul alocat pentru această iarnă deszăpezirii se ridică la 220.000. În această sumă intră atât cheltuielile cu utilajele, cât și mâna de lucru”, a adăugat Marius Bălean, purtătorul de cuvânt al Primăriei Reșița.

Bugetul alocat pentru această iarnă deszăpezirii se ridică la 220.000”, Marius Bălean, purtător de cuvânt Primăria Reșița