Căsuță comunitară pentru copiii mici și mari din Reșița

Se anunță alte două zile de distracție în centrul Reșiței, cu tot felul de ateliere creative îndrăgite de cei mici și relaxante pentru cei mari. Voluntarii deschid din nou porțile căsuței comunitare.

De săptămâni bune, o inițiativă a voluntarilor din Reșița vine să bucure sufletele mici și mari care trec, la final de săptămână, prin centrul orașului. Fundația Comunitară Banatul Montan și Centrul de Tineret Mansarda Centrul de Voluntariat Reșița au pregătit și pentru zilele acestea activități diverse care să asigure trecătorilor minute bune de destindere și bucurie.

„Căsuța comunitară, pe care nu aveți cum să o ratați dacă treceți prin centru, este unul dintre proiectele cu ajutorul cărora grupul de inițiativă pentru constituirea Fundației Comunitare Banatul Montan încearcă să se facă cunoscut. Avem voluntari prietenoși și entuziaști care oferă servicii de animație pentru copii, pentru tineri, și, de ce nu, chiar pentru părinți.”, transmit voluntarii pe pagina de Facebook a evenimentului.

banner maxagro

Așadar, astăzi și sâmbătă, între orele 18.00 și 21.00, sunteți așteptați în centrul Reșiței cu atelierele de împletit brățări, modelat baloane, personalizat insigne, pictat măscuțe sau pictură pe diverse obiecte și face painting. Voluntarii sunt dispuși să programeze astfel de activități și în timpul săptămânii, dacă și vremea va fi de acord.

tmc 640