Căsătorii de vis în aer liber la Bocșa, în Parcul Pescăruș, Insula Paradis și în parcul Primăriei

casatorie bocsa 1

Cununiile civile în aer liber sunt tot mai căutate în țara noastră. Cadrul natural este preferat în detrimentul încăperilor tradiționale, iar decorațiunile speciale întregesc atmosfera de poveste. Pentru că solicitările în acest sens s-au înmulțit și la Bocșa, primarul a decis să transforme visul mirilor în realitate. Un prim eveniment de acest gen în aer liber a avut loc chiar la finalul săptămânii trecute.

În urma solicitărilor din partea locuitorilor, primarul Mirel Pascu a emis o dispoziție privind regulile de oficiere a căsătoriilor în locurile publice, astfel încât evenimentele de acest gen să poată fi organizate și în afara sediului Primăriei Bocșa.

Se pot oficia căsătorii în următoarele locuri publice: Parcul Pescăruș, Insula Paradis și parcul Primăriei. Serviciul Public de Gospodărie Comunală Bocșa va pregăti o pergolă din lemn pentru fiecare dintre zonele menționate.

casatorie bocsa 2

În aceste locații se vor oficia căsătorii la cerere în zilele de sâmbătă și duminică, după următorul program:

  • sâmbătă: 12.00 – 15.00
  • duminică: 12.00 – 14.00.

Doritorii trebuie să completeze o cerere pe care să o depună odată cu dosarul de căsătorie.

Deși planul inițial era ca astfel de evenimente să înceapă în 2 septembrie, au existat deja doritori chiar în acest weekend. „Dragi bocșeni, doritorii căsătoriei în aer liber n-au mai avut răbdare și astăzi, 27 august, am avut bucuria să oficiez prima cununie civilă pe Insula Paradis. Într-un peisaj de poveste, la care s-a adăugat decorul firmei specializate în ceremonii, tinerii Claudiu și Monica și-au legat destinele însoțiți fiind de o mulțime de prieteni.”, a transmis primarul Mirel Pascu.

casatorie bocsa 3

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/