Casă în flăcări într-o comună din Timiș

incendiu la o casa din timis3
timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

O casă din comuna timișeană Cenad a fost cuprinsă de flăcări în această noapte, în urma unui scurtcircuit. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Mobilizare în rândul pompierilor din județul Timiș, în această noapte. ISU Timiș anunță că, la ora 01.58, salvatorii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o casă din comuna Cenad.

A fost alertată Secția de Pompieri Sânnicolau Mare și la fața locului au intervenit două autospeciale de stingere, o autospecială de primă intervenție și comandă și un echipaj SMURD. În sprijin au acționat pompierii voluntari ai comunelor Cenad și Dudeștii Vechi. La sosirea echipelor de intervenție s-a constatat că incendiul a izbucnit la nivelul unei anexe, extinzându-se la casa cu mansardă. Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 100 mp din anexă și 300 mp la nivelul locuinței. În urma incendiului au ars obiecte de mobilier, bunuri electrice și electrocasnice depozitate la mansardă, acoperișul pe structură din lemn și învelitoare din tablă”, a informat ISU Timiș.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Pompierii au reușit salvarea parterului locuinței și doi porci din gospodărie.

promovare banner maxagro

Incendiul s-a produs, cel mai probabil, în urma unui scurtcircuit, la nivelul anexei care adăpostea camera tehnică.

incendiu la o casa din timis2

incendiu la o casa din timis1

publicitate tmc 640