Casa distrusă de inundații a unei familii din Oțelu Roșu, refăcută de oameni cu suflet

Grupul de voluntari din Oțelu Roșu demarează lucrările de construcție la casa familiei a cărei locuință a fost luată de inundațiile de la jumătatea lunii iunie.

Familia formată din 5 adulți și un mior a rămas în miez de noapte fără agoniseala de o viață din cauza viiturii, astfel că la nivelul orașului de pe Valea Bistrei s-a format un grup de întrajutorare care așteaptă solidaritate de la semeni și care a postat pe Facebook numerele de telefon a doi voluntari care se ocupă de reconstrucția casei.

Până la finalizarea lucrărilor, familia a primit ajutor din partea Primăriei Oțelu Roșu, astfel că locuiește într-un spațiu al Primăriei de la Gura Jgheabului.

„Noi ne-am oferit ajutorul pentru a reconstrui locuința. Până acum am reușit să demolăm ceea ce a mai rămas din clădirea luată de ape, am curățat locul și în zilele următoare vom turna fundația pentru o casă nouă. Oamenii din oraș au fost receptivi la necazul acestei familii și au făcut donații după posibilități, însă mai trebuie ajutor pentru că o casă nu e ușor de ridicat”, ne-a precizat unul dintre oamenii cu suflet, care așteaptă să mai fie contactat și din partea firmelor de materiale de construcții care ar putea ajuta cu diferite materiale necesare la ridicarea casei.

Cei care doresc să dea o mână de ajutor sau să facă donații îi pot contacta pe cei responsabili ai acestei campanii de întrajutorare la numerele de telefon 0790 321 571 sau 0787 524 352.