Casă de piatră! Orașul castanilor, gazdă în premieră a unui târg de nunți

Făgetul va organiza pentru prima dată în istoria sa un târg de nunți. Acesta va avea loc în incinta Hotelului Padeș.

Viitoarele cupluri și nu numai sunt invitate spre sfârșitul acestei luni, în data de 23 februarie, la un eveniment inedit pentru Făget și zona de est a județului – un târg de nunți. Deschiderea primei ediții, organizată de Padeșul Events Ballroom, va avea loc la ora 11.00, astfel că timp de 7 ore, până la ora 18.00, viitorii miri sunt așteptați să își aleagă locațiile de nuntă, miresele să-și găsească rochiile, verighetele și accesoriile potrivite; se pot încheia și contracte pentru părțile de filmări și fotografii, DJ-ii, decorațiuni florale, prăjituri și candy bar.

„Încercăm să oferim un cadru plăcut, în care cei prezenți să petreacă timp pe îndelete, astfel încât la finalul zilei să respire ușurați că au ales cele necesare pentru nuntă. Vor exista oferte și discounturi de nerefuzat, degustări, premii și o tombolă. Avem invitați din Lugoj, Timișoara, Deva, dar și din alte orașe din țară, oameni dornici să își promoveze ofertele prin intermediul nostru. Totodată, o să profităm de ocazie pentru a le arăta tuturor oaspeților noștri că și micuțul nostru oraș poate oferi condiții excepționale pentru organizarea unui eveniment și aici ne referim la noua noastră locație, care este una deosebită.”, a transmis Mădălina Doszlop, managerul Padeșul Events Ballroom.

S-a deschis și un studio foto video

Timișoara a organizat un astfel de târg la mijlocul lunii sfârșite, iar Reșița, aproape de finalul anului trecut. Tot la Făget și tot pentru a veni în ajutorul viitoarelor cupluri, dar nu numai, în ianuarie s-a deschis un modern studio foto. Acesta se numește „Larimona Studio” și este pe strada 1 Decembrie nr.1, lângă cea mai veche bijuterie din oraș și aproape de Judecătorie. Studioul desfășoară tot felul de activități foto-video, de la vânzare de produse și accesorii foto până la printare de fotografii și producție de materiale video.

Deja netezim calea pentru anul școlar viitor! Primăria Municipiului Reșița, alături de Colegiul Tehnic Reșița, Colegiul Economic al Banatului Montan și 35 de agenți economici, a semnat ieri contractele-cadru pentru o ofertă generoasă a toamnei 2020, marca Școala Duală Reșițeană! Vor fi 151 de locuri alocate absolvenților de clasa a VIII-a de pretutindeni, în sectoarele producție și servicii. Elevii se vor putea specializa în următoarele meserii: sudor, electrician, lăcătuș, mecanic auto, tâmplar, ospătar, bucătar, lucrător hotelier, brutar-patiser, comerciant-vânzător. Totodată, în vara acestui an prima promoție de elevi ai Școlii Duale va intra pe piața muncii reșițene și nu numai!