Cartier rezidențial la Măureni! Plus bază sportivă cu nocturnă!

Primăria Măureni a plătit 45.000 de euro unor italieni pentru răscumpărarea unui teren din centrul comunei, unde ar fi trebuit ridicată o fabrică de pantofi. Opțiunile pentru suprafața respectivă sunt multiple!

Primarul Brian Filimon spune că a căutat împreună cu secretarul comunei soluții pentru a putea pune la dispoziția tinerilor cât mai multe locuri pentru case. „Avem vreo 20 de vile în construcție, lucrăm la o zonă rezidențială de vreo 30 de case la ieșirea din comună, spre Reșița. Chiar lângă Primărie am reușit să recâștigăm un teren de 9.350 mp. Aproape un hectar de teren în centrul comunei, care a fost total neîngrijit deoarece acum mai bine de zece ani a fost vândut unui italian pentru a face o fabrică de pantofi. Nu a mai construit nimic și noi am făcut demersuri pentru a recupera acest teren. L-am curățat și mă gândesc ce să facem cu el. 45.000 de euro ne-a costat, destul de mult pentru bugetul nostru, dar chiar era ceva de care aveam nevoie”, a declarat edilul din Măureni pentru expressdebanat.ro.

Om de sport, Filimon vrea neapărat în comună o bază sportivă cochetă. S-a gândit la un balon, la un teren sintetic cu nocturnă. „Dacă nu vom reuși pe fonduri europene sau guvernamentale, cred că vom încerca pe resurse proprii. Pe lângă amenajarea unei baze sportive noi, îmi doresc și un parc”, a mai dezvăluit primarul.