„Caravana Dințișorului”, evenimentul care îi împrietenește pe copii cu periuța și pasta de dinți

d7d906e5 760e 49e1 aee7 645da4571fe3

Timișoara Dental Students Association organizează un eveniment în cadrul căruia vor fi prezentate, într-un mod interactiv, informații despre importanța igienei dentare și a sănătății orale.

Este vorba despre „Caravana Dințișorului” care va avea loc în 8 mai, de la ora 11.00, în Parcul Anton von Scudier din Timișoara.

Copiii cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani vor putea participa la o serie de activități interactive și workshopuri tematice, iar la finalul sesiunilor vor primi și premii.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

„Proiectul «Caravana Dințișorului» invită toți copiii cu vârste cuprinse între 4-12 ani, la o serie de activități sportive și workshopuri tematice. Activitatea se va desfășura duminică, 8 mai, începând cu ora 11.00, în parcul Central «Anton von Scudier». Prin acest proiect, noi, studenții Facultății de Medicină Dentară din Timișoara, dorim să le oferim copiilor noțiuni elementare despre igiena și sănătatea orală, prin activități extrașcolare, recreative, în aer liber. În urma jocurilor, copiii vor fi recompensați cu mici premii. Vă așteptăm cu drag”, transmit cei de la TDSA.

banner 970 x 250