Cărășenii vor servi un 1 Mai ploios!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Prognozele meteo pentru minivacanța de 1 mai nu sunt prea îmbucurătoare pentru reșițenii care și-au pregătit deja grătarele, micii și berea. Meniul pentru acest sfârșit de săptămână nu include decât ploi.

Chiar dacă minivacanța de 1 Mai se apropie vertiginos, meteorologii nu vin cu vești prea bune. Ploile și temperaturile destul de scăzute pentru această perioadă nu dau șanse prea mari micilor și cărnurilor care așteaptă să sfârâie pe grătare. După o primăvară destul de pretențioasă din punct de vedere meteorologic, începutul lunii mai nu aduce foarte multe schimbări în acest sens.

Începând de astăzi și până duminică, soarele va fi destul de scump la vedere. Temperaturile maxime nu vor depăși 19 grade Celsius, iar norii nu se vor răsfira până săptămâna viitoare. Singurele raze de soare se anunță pentru după-amiaza zilei de vineri.

Ziua de 1 Mai anunță un cer înnorat și ploi sporadice, iar temperatura nu va depăși 17 grade, dar nici nu va coborî sub 7 grade pe timpul nopții. Nici weekendul nu anunță o situație meteo mai îmbucurătoare, ploile nu par să aibă opreliști până la jumătatea săptămânii viitoare.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Nici restul cărășenilor nu se vor putea bucura de o vacanță de 1 Mai mai lejeră. Întregul județ se află sub avertizare de ploi și temperaturi nu tocmai favorabile, pentru cel puțin o săptămână și jumătate de acum încolo.

Pentru cei care se încumetă să-și deschidă corturile și grătarele sub cerul înnorat, poienile cărășene îi așteaptă. În ceea ce-i privește pe cei care se sperie în fața avertizărilor meteorologice, singura soluție ar fi grătarele la tigaie și chefurile de apartament sau baruri.

Foto: http://kidz.garbo.ro/

1000x100 (2) STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/