Cărășenii refuză vaccinul antigripal!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Aflată în continuă discuție pentru stocurile puține, vaccinarea antigripală își pierde clienții cu fiecare an. Neîncrederea în produsele medicale apare de la discuțiile de pe Internet.

Internetul este o constantă importantă în viața fiecărui om, aproape esențială. Însă tocmai pentru libertatea de exprimare pe rețelele virtuale, oamenii tind să asculte mai degrabă de „specialiștii” online decât de cei cu care intră zi de zi în contact. Așa se face că, în județul Caraș-Severin, interesul pentru vaccinul antigripal scade în fiecare an. „Cu stocurile pentru vaccinul antigripal nu au fost probleme în Caraș-Severin, însă interesul persoanelor pentru vaccinare scade în fiecare an. Ar trebui să se aibă în vedere o campanie de promovare mai intensă, în special în rândul persoanelor vârstnice, principalele victime ale gripei sezoniere”, a precizat Silviu Hurduzeu, prefectul județului Caraș-Severin.

Dezinteresul, explică directorul Direcției de Sănătate Publică a județului, vine de la părerile care circulă pe Internet și pe care cetățenii le iau în serios. „Este o problemă foarte serioasă. Sunt tot felul de nespecialiști pe Internet care fac antireclamă la vaccinuri și oamenii îi bagă în seamă. Există pe diferite forumuri tot felul de discuții, dar e foarte greu de controlat. Influența Internetului e foarte puternică și nu ajută”, a precizat Luca Dragoș, directorul DSP.

promovare banner maxagro Muzeul TM

În calitate de cetățean de rând, Marian Apostol, preşedintele Cartel-Alfa, a explicat faptul că până și pe el îl perturbă antireclama făcută la vaccinul antigripal. „Campaniile antivaccinare sunt mai serioase decât cele pro. Ca om simplu, nu știi ce să faci. Nu am văzut din partea Ministerului Sănătății o implicare în campanii, până la urmă nu se știe dacă se vrea cu adevărat vaccinarea sau nu, dacă este benefică sau nu”, a lansat nedumerirea Marian Apostol, în cadrul Ședinței de Dialog Social.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/