Cărășeni norocoși: li s-a restituit bunul, înainte de a realiza că l-au pierdut

politie bani gasiti
promovare online Timisoara Casa Auto

Un plic cu euro căzut în stradă a fost găsit de o polițistă care după scurte verificări a stabilit cine ar putea fi persoanele care l-au pierdut.

„Norocul vine când nici cu gândul nu gândești”, spune un proverb românesc, care se potrivește perfect unui cuplu din Caraș-Severin. Cei doi soți se aflau la cumpărături într-un centru comercial când, în urma unui telefon primit, au realizat că plicul cu bani pe care îl avuseseră până atunci asupra lor nu mai era. Căzut în stradă, plicul a fost găsit de o polițistă de la Serviciul Criminalistic, care după scurte verificări a stabilit cine ar putea fi persoanele care l-au pierdut.

Plicul cu cele câteva sute de euro a ajuns înapoi la cei doi soți, bucuroși și recunoscători pentru gestul polițistei, gest care ar putea fi un exemplu pozitiv pentru toți cei care găsesc bunuri sau bani în locuri publice.

promovare banner maxagro

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin reamintesc pe această cale că, potrivit legii, bunurile găsite trebuie să fie predate în termen de 10 zile autorităților sau celor care le-au pierdut.

publicitate tmc 640