Cărășeanul Flavius Vasile, ales vicepreședinte PMP la nivel național

pmp cs tineret flavius vasile
untitled design set 970x90 px

Liderii organizației de tineret PMP din Caraș-Severin au fost aleși în funcții de conducere și la nivel național.

Congresul Organizației de Tineret a PMP s-a desfășurat, astăzi, la Sinaia, sub titulatura “Generația schimbării”. Au fost prezenți președintele partidului, Eugen Tomac, secretarul general, Ionuț Simionca, și mai mulți membri din conducerea centrală a partidului, dar și liderii organizaţiilor de tineret ale USR și Forța Dreptei, formațiuni cu care PMP va forma o alianță în perspectiva unui 2024 cu patru rânduri de alegeri.

În urma votului exprimat, Marius Lucian Lupu a fost ales președinte al organizației de tineret la nivel național. În pofida obstrucțiilor, a piedicilor și a presiunilor ostile consecvente din partea partidelor care compun guvernarea României, mișcarea reformistă a partidelor de dreapta își continuă parcursul politic pentru a configura și reprezenta o alternativă viabilă pentru români, o soluție reformistă reală pentru România, calea dreptei reale, calea politică dreaptă, au anunțat liderii PMP după evenimentul de astăzi.

Filiala PMP Caraș-Severin a fost reprezentată de Flavius Vasile, președintele Organizației de Tineret PMP Caraş-Severin, ales de altfel și vicepreședinte la nivel national, Lucian Circu, ales în funcția de secretar executiv, Mircea Petrescu, Bianca Lucacela și Bianca Trandafir.

pmp cs tomac

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/