Cărășean prins cu peste 180 km/h pe autostradă!

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale a Poliției Române au depistat, pe autostrăzile A1 și A2, 27 de șoferi care conduceau cu viteză excesivă. Conducătorii auto, 25 de bărbați și două femei, au fost sancţionați contravenţional cu amendă cuprinsă între 1.305 și 2.900 de lei, totodată fiindu-le reţinute permisele de conducere auto pentru 90 de zile. Printre ei și un șofer din Caraș-Severin.

În intervalul 7 – 10 august, polițiștii Brigăzii de Autostrăzi și Misiuni Speciale – Inspectoratul General al Poliției Române au acționat pe autostrăzile A1 și A2 pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente rutiere.

La data de 8 august, pe autostrada A1, la ora 00.42, a fost depistat un conducător auto de 33 de ani din județul Caraș-Severin, care circula cu 188 km/h, la ora 10.25, un altul, de 50 de ani din București a fost înregistrat de aparatul radar deplasându-se cu 182 km/h, iar la ora 11.01, o femeie de 42 de ani, din județul Prahova, a fost surprinsă de radar circulând cu 191 km/h.

leader board 728 x 90 px

„Toți conducătorii auto depistați au fost sancţionați contravenţional, iar ca măsură complementară poliţiştii le-au reţinut permisele de conducere auto în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile. Vă reamintim că depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele dintre principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!”, ne-a declarat inspectorul Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului General al Poliției Române.