Caraș-Severinul, un județ sigur! „Nu există niciun loc unde ar fi bine să nu călcați”

Județul Caraș-Severin este unul sigur, iar locuitorii de aici nu au niciun motiv să se teamă. Afirmația vine chiar din interiorul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin!

Scandalurile, bătăile, altercațiile care s-au soldat cu victime și chiar decese, în unele cazuri, nu fac din județul Caraș-Severin unul periculos. Cetățenii care locuiesc aici sau care tranzitează zona nu au niciun motiv să se teamă pentru siguranța lor. Garanția este oferită de comisarul-șef Dinu Nicorici, într-un interviu pentru Express de Banat.

„Există în orice oraș locații care sunt renumite pentru violență, dar nu înseamnă că acolo ea chiar există, din punctul nostru de vedere. Noi nu considerăm că există în Caraș-Severin, un loc unde ar fi bine să nu călcați. Sunt mai multe reclamaţii, mai multe fapte sesizate, dar nu există un loc unde să fi scăpat de sub control situaţia operativă, unde cetăţeanul să nu fie în siguranţă. Nu cred că există aşa ceva”, a subliniat Dinu Nicorici. „Trebuie să mai ţinem minte un lucru: avem de foarte multe ori în mentalul colectiv informații despre zone rău famate, deşi, de cele mai multe ori, cetăţenii care produc infracţiunea pleacă din zonele respective şi produc infracţiuni în alte părţi ale oraşului”, a mai explicat Nicorici.