Caraș-Severin spune prezent la Târgul de Turism al României

targ turism caras severin foto 2
casinoherculane by sungarden
Consiliul Județean Caraș-Severin, prin Serviciul Promovare Turism, în colaborare cu Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, va reprezenta județul și în acest an la Târgul de Turism al României.

Prezența la evenimentul de la Romexpo, de la București, din perioada 15-18 februarie, va fi un adevărat „colț de rai” rupt din Banatul Montan.

Vizitatorii vor putea descoperi tradiția culinară autentică și muzica în grai a Banatului. Punctul forte este turul virtual interactiv al județului. Acesta propune potențialilor turiști o incursiune în realitatea virtuală a celor mai frumoase obiective turistice din județul Caraș-Severin.

Astfel, cei care vor participa la eveniment vor putea „vizita” stațiunea Băile Herculane sau Parcul National Cheile Nerei – Beuşniţa, arătate într-un format care sigur îi va „invita” pe foarte mulți în județ.

Turul virtual a fost realizat de către Serviciul Promovare Turism, din cadrul Consiliului Județean Caraș-Severin. Acesta permite explorarea în format de imagine 360°, dublată de informații despre obiectivele vizitate.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

De asemenea, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Caraș-Severin va fi prezent la târg și alături de Ramona Vița și Orchestra Profesionistă „Virtuozii Semenicului care vor încânta vizitatorii.

Cei interesați pot porni la drum prin județ, accesând adresa: http://turism.cjcs.ro/. 

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/