Gugulanii mută derbiul cu Reşiţa în Liga a II-a!

FC Caransebeş s-a impus în deplasare, la FC Hunedoara, în penultima etapă a play-offului şi a făcut un pas uriaş către eşalonul secund al fotbalului românesc.

Marcel Vela şi toţi cei care au vrut să producă un şoc la echipă prin schimbarea antrenorului Iosif Rotariu s-au dovedit a fi inspiraţi. Gugulanii au reacţionat bine, au remizat pe terenul principalei contracandidate, Mama Mia Becicherecu Mic, iar acum au câştigat la Hunedoara şi se menţin în fruntea clasamentului înainte de ultima etapă, când vor juca acasă cu Pandurii II Târgu Jiu.

Săulescu şi Artean au semnat golurile unei victorii cu 2-1 la Hunedoara, după ce caransebeşenii au condus până în minutul 82 cu 2-0. Cu acest succes, FC Caransebeş a acumulat 37 de puncte şi rămâne lider, cu un punct mai mult decât Mama Mia. În mod normal, gugulanii nu au cum să mai piardă locul întâi şi, totodată, promovarea. În ultima rundă, ei trebuie să câştige acasă cu Pandurii II şi rezultatul partidei Millenium Giarmata – Mama Mia nu mai contează. Ar fi a doua promovare obţinută de o echipă a Caransebeşului în acest an, după ce voleibaliştii de la Banatul au ajuns în prima ligă masculină.