Caransebeșul devine un Cuib de vise împlinite pentru cei neajutorați

mana

Se aprinde flacăra unei noi speranțe pentru toți cei care au fost uitați de soartă, cei care încă visează la o viața mai bună și mai cred în umanitate. Cuib de vise – o nouă șansă pentru semenii noștri, încercați de viață.

„Dă-i puterea unui om și vei afla cine este cu adevărat!”, o zicală pe cât de veche, pe atât de actuală în contextul zilelor noastre, într-o societate măturată de invidie, luptă pentru putere și egoism dus la extrem. Avem totul și de fapt nu avem nimic, pentru că esența s-a pierdut de mult. Sufletele ne sunt sărăcite de mirajul bogăției materiale, anii trec și faptele bune rămân doar un ideal, într-un amalgam de intenții eșuate.

Adina Pasere a înțeles că o societate are luminile și umbrele ei și ales să fie persoana care aduce speranța și împlinirea pentru cei care soarta este într-un con de umbră. Un nou ONG a fost creat la Caransebeș, cu un nume predestinat: Cuib de vise. Fie că vorbim de copii sau oameni ajunși la vârste respectabile, dar al căror destin este unul nedrept sunt beneficiarii proiectelor creionate de către echipa Cuib de vise.

whatsapp image 2021 12 18 at 11.38.41

Un prim pas în acest sens este organizarea unui concert caritabil, la sfârșitul acestui an, 21 decembrie, pentru că întotdeauna un sfârșit este un început, deschizând astfel un nou mod de a interacționa cu beneficiarii:

„Cuib de vise este un proiect al meu de suflet. Acest eveniment caritabil din 21 decembrie este o pre lansare, în care vrem să aducem alături de noi oameni cu suflet care cred în magie, care se bucură atunci când împlinesc un vis. Acum, Cuib de Vise dorește să împlinească niște vise, să îi îndrumăm să creadă în speranțele lor, să nu se complacă în situația precară pe care o au acasă, să ii învățăm să lupte. Trebuie să învețe sa creadă! Acest spectacol ce va avea loc, de la ora 18,30, la Casa se Cultură George Suru este și un cadou de Crăciun pentru toți locuitorii Caransebeșului care doresc să ne fie alături, intrarea fiind gratuită, în limita locurilor disponibile.

Principalul protagonist al acestui eveniment va fi îndrăgita artistă Adda și band-ul său. Alături de ea vor urca pe scenă și Grupul Psaltic Ethos care ne vor uni sub cupola magiei Crăciunului.

 Le mulțumim și amfitrionilor acestui spectacol caritabil, Adrian Buda și Simona Hapciuc, cei care vor aduce bucurie acestor copii și vor asigura succesul evenimentului”. 

Fondatorul Ong-ului a atins pragul unor recunoașteri în domeniu, prin profesionalism și seriozitate, impunându-se, și totodată dobândind respectul colaboratorilor și al societății civile. Succesul nu a plafonat-o, din contră a determinat-o să se implice în cel mai nobil mod în acte caritabile realizând astfel și Cuibul de vise.

Dacă visătorii au schimbat lumea și inițiatoarea acestui eveniment este unul dintre ei. Aș încheia această poveste cu zicerea unui legendar artist, interpret, scriitor, membru al trupei Beatles, John Lennon: „Pe când aveam 5 ani, mama îmi spunea întotdeauna că fericirea este cheia vieții. Când m-am dus la școală, m-au întrebat ce vreau să fiu când voi crește mare. Am scris: fericit. Mi-au spus că nu am înțeles tema, le-am răspuns că ei nu au înțeles viața”.

Hai și tu să îi ții locul lui Moș Crăciun într-o o seară frumoasă de decembrie!

whatsapp image 2021 12 18 at 11.25.37