Carambol cu tiruri răsturnate pe Europeanul 70, la Cornea! Zăpada a luat drumarii și șoferii prin surprindere!

explo 1000x200

Un TIR răsturnat azi la Cornea a blocat, practic, circulația pe DN 6, cunoscut și ca Drumul European 70, mai ales după ce un al doilea TIR nu a sesizat riscul de carambol și s-a răsturnat și el.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliției Române, în zonă se circulă cu dificultate din cauza repetatelor evenimente rutiere, polițiștii recomandând șoferilor să nu iasă la drum decât dacă este absolut necesar. Din păcate, declarațiile și informările nu sunt făcute pe pagina Centrului Infotrafic al Poliției Române, așa cum ar fi fost normal, ci au fost făcute pe postul de televiziune Digi 24.

CITEŞTE ŞI: COD PORTOCALIU de viscol în Caraș-Severin! Vântul va sufla cu până la 140 km/h!

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare de tip Cod portocaliu, valabilă până joi, la ora 20:00, de vânt puternic, care la rafală va depăşi 80-90km/h, iar pe creste va atinge 120 – 140 km/h, viscol, vizibilitate redusă şi zăpadă troienită în Munţii Banatului şi Carpaţii Meridionali. În plus, este în vigoare, până la ora 24:00, o atenţionare hidrologică de tip Cod galben. Ca urmare a precipitaţiilor lichide înregistrate, a celor prognozate, cedării apei din stratul de zăpadă şi propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici, cu posibile depăşiri ale cotelor de atenţie pe râurile din bazinele Bega – bazin superior, Timiş – afluenţii aferenţi sectorului aval S.H. Caransebeş – amonte S.H. Lugoj.

banner 970 x 250