Car self service wash – afacerea care a luat avânt în municipiul Reșița se lansează și la Oravița!

gif card de energie dacus 1000x100 alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Municipiul Reșița se mândrește de câteva luni cu una dintre cele mai profitabile afaceri pentru locuitorii săi: car self service wash, mai exact – spălătoria cu autoservire, situată în zona Gării de Nord. De mâine, și orăvițenii se vor bucura de aceleași servicii.

În pofida faptului că județul Caraș-Severin este privit de către vecinii săi ca un județ sărac, cu populație scăzută și cu prea puțin credit oferit mediului de afaceri, oamenii de aici știu totuși să-și folosească atuurile și să canalizeze ideile constructive spre drumul prosperității și dezvoltării județului.

Omul de afaceri Andre Crăciun, administratorul firmei Lineo Self Wash, a avut viziune, a simțit pulsul orașului și a deschis acest tip de afacere în toamna anului trecut, incluzând în proiectele sale de viitor și dezvoltarea altor puncte de lucru de acest gen în Caraș-Severin.  Primii care se vor bucura de a doua spălătorie cu autoservire vor fi locuitorii Oraviței, care de mâine, de la ora 12, vor avea la dispoziție serviciile moderne și utile pentru mașinile lor. Aceasta este amplasată în incinta Autogării, pe strada Broșteniului, numărul 10.

În primele două zile de la deschidere, orăvițenii se vor putea bucura și de promoția specială oferită din partea administratorului și anume la 4 fise cumpărate, clienții vor mai primi alte două cadou. Aceștia vor avea acces la tehnologia modernă de spălare, produsele profesionale de curățare și îngrijire, pentru ca mașina lor să poată fi curățată corespunzător într-un mod mai eficient și mai economic decât în cazul spălătoriilor auto clasice.

Pentru 2,5 lei îți poți curăța mașina cu unul dintre programele puse la dispoziție, iar pentru 7,5 lei, beneficiezi de toate serviciile existente (apă osmotizată, detergent biodegradabil, ceară, polish, limpezire, aspirare), ceea ce înseamnă o economie de peste 15 lei.

Car self service wash reprezintă fenomenul ce a luat amploare în ultimii ani pe piața românească. Un concept relativ nou în România, dar foarte bine dezvoltat în străinătate de mai bine de zece ani. Următoarele orașe înscrise în planul de dezvoltare al omului de afaceri sunt Bocșa, unde spălătoria se va deschide în următoarele două luni, Caransebeș și mai apoi Bozovici.

Pentru că afacerea este prosperă, iar numărul clienților în Reșița este tot mai mare, Andre Crăciun ne-a declarat că peste puțin timp reșițenii se vor putea bucura de a doua spălătorie, care va fi deschisă pe Calea Timișoarei. „Mă bucură faptul că oamenii sunt mai deschiși, sunt atrași de ideile noi și au depășit de mult pragul de gândire conservator. Tocmai pentru că prezența clienților la spălătorie este atât de mare, m-am gândit la o extindere a acesteia care să cuprindă încet toate zonele orașului, astfel încât oamenii să aibă cât mai aproape aceste servicii”, a mai declarat pentru Express de Banat administratorul firmei.

 

zpd publicitate Timisoara banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/