Canicula aduce restricții pe drumurile din Timiș și Caraș-Severin

Camion pe drum
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Sunt noi restricții de tonaj pe drumurile din județele Timiș și Caraș-Severin din cauza caniculei.

Reprezentanții DRDP Timișoara spun că din cauza temperaturilor ridicate asfaltul poate suferi avarii, așa că vehiculele mai grele de 7,5 tone nu mai pot circula, timp de 2 zile, în mai multe județe din țară.

„Sâmbătă și duminică, respectiv 26 – 27.08.2023, în intervalul orar 11:00 – 20:00, se vor institui restricții de circulație pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 t pe sectoarele de drum național, drumuri expres și autostrăzi din județele: Călărași, Ilfov, București, Giurgiu, Teleorman, Olt, Dolj, Mehedinți, Caraș – Severin, Hunedoara, Timiș, Arad, Alba, Bihor, Cluj, Sălaj, Satu Mare, Mramureș, Botoșani și Iași”, a transmis DRDP Timișoara.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Județele Timiș și Caraș-Severin se află, în acest weekend, sub o atenționare cod portocaliu de caniculă. Se vor înregistra între 37 și 39 de grade Celsius și disconfortul termic va fi accentuat.

 

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/