Când se repară drumul spre Semenic?! „Să se mai încălzească un pic!”

romeo dunca (3)

Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, va scăpa de înjurăturile celor care urcă pe Semenic abia la primăvară!

Drumul de la Prislop până sus pe Semenic e plin de gropi. O știe și a știut-o de atâta vreme și președintele Consiliului Județean. A avut alte priorități, drumurile județene dezastruoase din Caraș-Severin fiind foarte multe. Dar asta nu poate fi o scuză. Pentru cei care urcă astăzi pe munte aventura începe cu mult înainte să ajungă pe pârtie. Sunt câțiva kilometri buni de drum în care doar cei mai norocoși nu-și distrug mașinile. Romeo Dunca are însă o explicație pentru situația mizerabilă de pe Prislop – Semenic: „Noi am dat ordinul de începere demult, banii sunt alocați, asta este. E vorba despre reparații, am semnat ordinul de începere de vreo trei săptămâni. E o firmă mare, care a făcut lucrări la Ilidia și a făcut lucrări bune. Termenul e destul de scurt. Probabil așteaptă să se mai încălzească un pic!”

În toiul iernii, președintele Dunca așteaptă așadar să se mai încălzească puțin. Dacă n-a rezolvat-o cu gropile de pe drum, șeful CJ dă măcar asigurări că nu vor fi probleme cu blocaje din cauza zăpezii. „Deszăpezirea funcționează bine. Aquacaraș a subcontractat partea de curățare cu freza pe Prislop -Semenic, adică îi ajutăm pe cei care au câștigat licitația. Eu am căutat o soluție mai ieftină. Noi am vrut să oprim licitația, ne-am judecat și în final am pierdut în instanță. E aceeași firmă care face și Muntele Mic, de la Telescaun în sus. Aquacaraș face de la Telescaun în jos, și Poiana Mărului, Voislova și partea ce ține de Caransebeș. Nu am avut probleme, primarii au fost mulțumiți. Firma își face treaba, iar Aquacaraș e pregătită cu tot ce trebuie, cu material antiderapant.”, a explicat Romeo Dunca.