Canalul Timiș-Bega, curățat de crengile aduse de ape în urma ploilor puternice

deseuri lemnoase
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Mobilizare în rândul angajaților Apelor Române Banat. În această săptămână, aceștia au curățat canalul Timiș-Bega de crengile aduse de ape în urma ploilor puternice din ultima perioadă.

Apele Române Banat anunță că, în această săptămână, s-a intervenit cu scopul curățării canalului Timiș-Bega de deșeuri lemnoase. Acestea au fost aduse de ape, în urma ploilor puternice din ultima perioadă.

Ploile crescute cantitativ căzute în ultima săptămână în bazinul hidrografic Bega au adus un debit de apă crescut în albii, care au antrenat de pe maluri deșeuri lemnoase de diverse mărimi care au ajuns să blocheze Canalul Descărcător Timiș-Bega, în zona podului rutier de pe drumul județean Topolovățul Mic – Hitiaș. Colegii noștri de la Formația Intervenție Rapidă din cadrul SGA Timiș au lucrat cu buldoexcavatorul și tractorul cu troliu la deblocarea Canalului descărcător de materialul lemnos adus de ape, în zona menționată”, au informat reprezentanții instituției.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Canalul Timiș-Bega este deosebit de important, având în vedere faptul că asigură, în situații de ape mari, descărcarea excesului de apă din râul Bega în râul Timiș, în aval de localitatea Hitiaș, pentru ca Timișoara să fie apărată de inundații.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/