Canalizare înfundată pentru diminuarea cotei de popularitate a primarului Boambeș!

daniel boambes

Lucrurile merg bine în comuna cărășeană Constantin Daicoviciu și localitățile învecinate, dar nu toată lumea se bucură de investițiile care se fac aici!

Daniel Boambeș e unul dintre primarii cărășeni cu lipici la fondurile guvernamentale și europene. E discret, nu e ahtiat după imagine, dar lista lungă de investiții demonstrează că face treabă. Se plânge mai puțin, scrie cu oamenii din primărie proiecte bune pentru comunitate și obține fonduri importante. Cu alte cuvinte, e un primar bun, enervant de bun pentru adversarii politici. Problema este că aceștia par să nu fi înțeles că totul s-a jucat în 27 septembrie 2020, la alegeri. Acum, toate piedicile sunt puse dezvoltării comunei, nu primarului Boambeș. Un exemplu în acest sens e oprirea lucrărilor la rețeaua de canalizare.

„Lucrarea s-a blocat, așteptăm să vină proiectantul de la Târgu Mureș, să vină la fața locului și să clarifice situația cu consilierii locali. Dispoziția care trebuie aprobată în Consiliul Local privind anumite modificări din proiectul tehnic a fost supusă de două ori dezbaterii. Prima dată, consilierii liberali nu au venit la ședință, a doua oară nu au votat. Dispoziția e însoțită de toate ștampilele, semnăturile necesare, proiectant, verificator de proiect, responsabil de execuție, diriginte de șantier, constructor. Eu sunt transparent și am informat Consiliul Local de fiecare dată fiind vorba despre proiecte de utilitate locală. Nu avem nimic de ascuns, am lucrat tot timpul transparent, dar dumnealor așa înțeleg să reprezinte interesele cetățenilor.”, a explicat Daniel Boambeș pentru expressdebanat.ro.

leader board 728 x 90 px