Campionul David Popovici, impresionat de performerul caricaturii lugojene

foto campionul david popovici cu caricatura criv
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Înotătorul David Popovici este sportivul român care a impresionat întreaga lume. Performerul caricaturii lugojene, Cristi Vecerdea – CRIV, pe fază, ca de obicei, i-a făcut un portret care a fost pe placul campionului. Acesta s-a pozat, zâmbitor, cu caricatura semnată de CRIV.

„După ce a câștigat medaliile la Campionatul Mondial, i-am făcut caricatura, i-am trimis-o pe messenger și i-a plăcut. Reacția a fost: «WOW, ce tare!» Am primit o adresă a unei rude și, prin intermediul unui prieten, i-am expediat originalul. Cel mai frumos răspuns din partea lui a fost că s-a fotografiat cu caricatura!”, spune CRIV.

Discuția purtată cu multiplul campion David Popovici l-a impresionat pe artistul lugojean.

casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

„Mi-a plăcut maturitatea lui, nu numai ca sportiv, ci și ca om, în general, capabil să aprecieze actul de cultură. O maturitate precoce. Dacă am mai avea zece ca el, în România am face un guvern nemaipomenit! Matur și modest – de astfel de oameni vom avea nevoie în viitor, ei sunt adevăratele elite ale țării”, adaugă CRIV, care se autodefinește ca un artist căruia îi place să trăiască în prezent, mereu cu ochii pe actualitate.

banner versay 1000x200px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/