Campionat de minifotbal în nocturnă la Moldova Nouă! Pe terenul sintetic proaspăt inaugurat!

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Orașul din Clisură pregătește o nouă premieră: un campionat de minifotbal în nocturnă. Competiția ar urma să înceapă luna aceasta și se va desfășura pe un teren sintetic proaspăt inaugurat.

În ultima zi a lunii iunie, orașul Moldova Nouă a marcat încă o premieră. De această dată, pe plan sportiv. A fost inaugurat noul teren sintetic de minifotbal cu nocturnă, aflat în incinta Liceului Tehnologic „Clisura Dunării”. „Astăzi (n.r. 30 iunie) am inaugurat, cu un meci prietenesc de fotbal, noul teren de minifotbal cu suprafața sintetică și cu nocturnă din incinta LTCD. În sfârșit, Moldova Noua intră în normalitate din acest punct de vedere”, anunță primarul Adrian Torma.

Planurile administrației locale merg mai departe. Așa că, în a doua jumătate a lunii iulie, Torma anunță că va fi organizat Campionatul de minifotbal în nocturnă, „pentru prima dată în istoria acestei competiții de tradiție”.

untitled design set 970x90 px

Tot în această vară, profitând de faptul că elevii au vacanță, Primăria vrea să modernizeze și suprafața de joc din cadrul liceului, care nu a mai fost modernizată de pe vremea comunismului, după cum susține primarul Torma.

„Sportul înseamnă fair-play, spirit de competiție, muncă în echipa și nu în ultimul rând sănătate. Mulțumesc tuturor celor care au fost implicați la punerea în aplicare a acestui proiect! Puterea de a moderniza orașul stă în noi!”, își încheie edilul-șef postarea de pe pagina de Facebook.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/