Campioana Timișoara Saracens are șase jucători convocați la echipa națională pentru partidele din Rugby Europe Championship

Echipa de rugby Timișoara Saracens se află în pauza competițională în perioada aceasta, dar nu toți jucătorii sunt în vacanță. Internaționalii români sunt de luni la datorie, deoarece Stejarii încep meciurile din Rugby Europe Championship.

Timișoara Saracens are șase jucători convocați la echipa națională, cei mai mulți din campionatul intern, la egalitate cu CSM București. Sunt chemați la națională: talonerul Eugen Căpățînă, jucătorul de linia a doua Dorin Lazăr, aripa Vlăduț Zaharia, centrii Vlăduț Popa și Cătălin Fercu, precum și fundașul Marius Simionescu. Pentru meciurile din Rugby Europe Championship, Stejarii au disputat și un meci-test în Portugalia, câștigat la scorul de 54-0.

România va începe anul acesta meciurile din REC cu o partidă grea, cu Georgia, programată sâmbăta aceasta, de la ora 14, pe Cluj Arena. Urmează un meci cu Germania la Botoșani, în 16 februarie, o deplasare la Madrid, în 3 martie, pentru jocul cu Spania, un alt meci la Botoșani, cu Rusia, în 9 martie, și un joc la Bruxellles cu Belgia, în 17 martie.

După partidele de la națională, Timișoara Saracens va lupta pentru un trofeu. Amânata din 30 noiembrie, finala Cupei României cu CSM București, se va disputa în 23 martie, dar locația nu a fost încă stabilită.

Sursă foto: frr.ro