Zeci de câini din adăpostul public din Timișoara, toaletați în vederea încurajării adopției

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Cel puțin 40 de căței vagabonzi aflați în adăpostul public din Timișoara vor beneficia de o transformare radicală. Aceștia vor fi frezați, spălați și toaletați, fiind apoi fotografiați în vederea promovării adopției. De asemenea, va fi organizată și o paradă a cățeilor deveniți vedete.

Primăria Timișoara susține o campanie inedită de promovare a adopțiilor canine. Așadar, la sfârșitul acestei luni, vor fi organizate mai multe acțiuni cu scopul schimbării imaginii a cel puțin 40 de căței din adăpostul public. Câinii vor fi frezați, spălați, toaletați în salonul mobil, fiind apoi fotografiați în vederea promovării adopției.

“Marea transformare”, cum este denumită campania prin care “Vagabondul devine animal de companie”, se va desfășura între 23 – 25 septembrie. În primele două zile, între orele 10.00 – 16.00, după toaletarea câinilor, vor fi realizate fotografii, iar apoi se va desfășura un târg de adopții în cadrul adăpostului public, situat în comuna Șag, pe DN59.

promovare banner maxagro Muzeul TM

De asemenea, în ziua de 25 septembrie, între orele 10.00 – 14.00, va fi organizată o paradă a cățeilor deveniți vedete, în scuarul betonat din Parcul Alpinet, lângă terasa Flora.

Organizatorii îi invită pe timișoreni să ia parte la această campanie de promovare a adopțiilor canine”, a transmis Primăria Timișoara.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/