UPDATE. Campanie de „bătut obrazul”. Reșițenii se pregătesc să șteargă urmele nesimțirii din Poiana Golului

De mai bine de o lună, reșițenii au o nouă zonă de relaxare în aer liber. Din păcate, a devenit și o țintă a nesimțiților care nu știu să-și adune gunoaiele la plecare. Așa că le vor aduna alții pentru ei.

Una dintre cele mai frumoase zone din Reșița, amenajată odată cu Festivalul Custom, a devenit un loc frecventat de reșițeni și nu numai. „Urmele civilizației” se văd însă de la distanță, așa că cineva trebuie să ia măsuri. Și cine, dacă nu voluntarii?

„Cu siguranță că în Reșița noastră, cu oameni atât de pretențioși, care zilnic își declară nemulțumirile pe rețelele de socializare față de tot ceea ce se face sau nu se face în oraș, nu este posibil ca asemenea atitudini să rămână nesancționate. Motiv pentru care membrii Lions Club Reșița Montană vor porni o campanie de «bătut obrazul» celor care prin comportamentul barbar, sfidând nevoia de aer proaspăt și curățenie pentru care mergem să ne bucurăm în mijlocul naturii, demonstrează zilnic că nu sunt decât niște sărmane nereușite ale speciei umane!”, este mesajul organizatorilor – Clubul Lions Reșița Montană și GAL Reșița.

Cei care doresc să se alăture campaniei sunt așteptați vineri și sâmbătă (23 și 24 august), la ora 16.00, la stema din Poiana Golului. „Cine vrea să ni se alăture este bine venit într-o campanie care să demonstreze că happy-end-ul este posibil atunci când oamenii se unesc împotriva nesimțirii și a ignoranței, care netratate se pot întinde peste societate ca o boală letală”, mai spun organizatorii.

Voluntarii vor primi saci și mănuși la fața locului. Inclusiv de transportul deșeurilor se va ocupa Clubul Lions Reșița Montană.

UPDATE, joi, ora 10.00

Organizatorii anunță o mică modificare de program: acțiunea începe vineri, la ora 9.00. Întâlnirea va fi la scările din zona Lidl. Cei care nu se încumetă să meargă pe scări, pot merge direct cu mașina pe platou, la stemă, prin Doman.

Sursă foto: Arhivă