Campania „Tu poți renunța?” continuă la Timișoara. Este nevoie de haine și alimente pentru familii nevoiașe

saraci
explo 1000x200

Campania „Tu poți renunța?”, inițiată de Direcția de Asistență Socială a Primăriei Timișoara, continuă pentru cel de-al patrulea an. Așadar, este nevoie de haine, jucării și alimente pentru familii nevoiașe.

Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Timișoara anunță că încă este în desfășurare campania „Tu poți renunța?”.

O persoană cu dizabilități și câteva familii nevoiașe cu mulți copii au cunoscut în aceste zile generozitatea timișorenilor prin vizita asistenților sociali ai DASMT. Câteva alimente, niște lenjerii de pat, perne și prosoape, haine, pantofi și jucării, pe care le-au primit de la timișorenii cu suflet mare, prin reprezentanții DASMT în cadrul Campaniei „Tu poți renunța?” i-au făcut să zâmbească”, transmit reprezentanții instituției.

Direcția de Asistență Socială face un apel la oamenii inimoși să se implice în campanie pentru a sprijini persoanele aflate în dificultate. Lenjeriile de pat, păturile, alimentele și jucăriile ajung la familiile nevoiașe, persoane vârstnice și la cei fără adăpost.

Timișorenii cu inima mare, care pot și vor să doneze alimente, produse de igienă, lenjerii de pat, lenjerii de corp, încălțăminte, haine, jucării, rechizite sunt așteptați zilnic, de luni până vineri, între orele 08.00 și 16.00, pe strada Plavoșin, nr. 21 (zona Mehala), persoană de contact Corina Eva – 0356/416050.

Campania „Tu poți renunța?” se desfășoară pentru cel de-al patrulea an consecutiv la Timișoara.