Campania „Donează o carte. Investește în viitor!” cheamă timișorenii să contribuie la educația românilor

Studenții liberali din Timiș repornesc campania „Donează o carte. Investește în viitor!”. Cetățenii Timișoarei sunt invitați să doneze cărți la sediul PNL Timiș, cărți care vor fi trimise către bibliotecile din zonele vulnerabile, locuri unde educația copiilor suferă din cauza diverselor lipsuri.

După două ediții când bibliotecile din comunele Darova și Bucovăț au fost îmbogățite cu peste 2.000 de volume, proiectul marca CSL Timiș (Cluburile Studențești Liberale) dovedește punerea în practică a proiectului prezidențial „România Educată”. După clipul în care președintele Klaus Iohannis îndeamnă românii să citească, CSL vine cu o a doua provocare: donarea unei cărți pentru a construi o Românie normală și educată. Studenții îi invită pe toți cei care doresc să pună o cărămidă la temelia educației românilor în cadrul acestui proiect umanitar!

„A treia ediție a campaniei «Donează o carte. Investește în viitor!» vine și ca un răspuns la demersul președintelui României, Klaus Iohannis. Pe lângă Proiectul «România Educată» – proiect fundamental pe care se vor baza generațiile viitoare, președintele ne îndeamnă să ne alăturăm campaniei #timpulsăcitim. Ne vom provoca apropiații să citească, dar și să doneze o carte în cadrul campaniei noastre. Așteptăm toți cetățenii să se alăture proiectului nostru, iar împreună să contribuim pentru o Românie normală și educată!” – a declarat președintele CSL Timiș, Ciprian Trocan.

Începând de mâine, 24 octombrie, și până în 21 noiembrie, cei care doresc să contribuie la campania de strângere de cărți le pot duce la sediul PNL Timiş din Piața Unirii, între orele 10.00 și 15.00, de luni până vineri.