„Campania de transferuri la PSD nu s-a încheiat!”

luca malaiescu

Fosta șefă PNL Oțelu Roșu, Magda Lungu, primarul Caransebeșului, Felix Borcean, și 12 edili de comună au semnat adeziuni la PSD Caraș-Severin în ultima vreme, iar ușa partidului a rămas deschisă și pentru alte nume importante ale scenei politice județene.

Luca Mălăiescu și-a luat foarte în serios rolul de secretar general al social-democraților cărășeni și a concretizat deja mai multe transferuri. După ce a avut un rol important în cooptarea lui Felix Borcean în PSD, primarul de pe Valea Bistrei a convins-o și pe fosta șefă PNL Oțelu Roșu să adere la social-democrație. „Magda Lungu era supărată, dezamăgită de cele întâmplate în PNL. Mi-a fost adversar atâta vreme, unul redutabil, ne-am respectat reciproc, dar am și colaborat la un moment dat, ea fiind viceprimar la Oțelu Roșu. Consider că ne-am întărit și mai mult organizația locală și implicit pe cea județeană prin venirea Magdei.”, a declarat Mălăiescu pentru expressdebanat.ro.

Pesediștii cărășeni nu se opresc însă aici și încearcă să dea și alte lovituri liberalilor, poate chiar mai grele, obiectivul lor fiind câștigarea alegerilor în 2024. Se vorbește în acest sens de câțiva primari PNL care ar fi cu bagajele la ușă. „Transferuri vor mai fi. Muncim la ele. Nu putem dezvălui acum de tratative purtăm, dar un lucru e cert: campania de transferuri la PSD Caraș-Severin nu s-a încheiat încă!”, a mai spus secretarul general PSD Caraș-Severin.

banner 970 x 250