Campania de dezinsecție de la Oțelu Roșu, extinsă şi în zona blocurilor [VIDEO]

Oțelarii își pot scoate copiii la plimbare în parcurile din localitatea de pe Valea Bistrei. Primarul Luca Mălăiescu dă asigurări că dezinsecția din aceste zile a scăzut riscul mușcăturilor de căpușe, țânțari sau alte insecte.

Campania de dezinsecție desfășurată atât în zona Gura Jgheabului, cât și în parcurile și zonele de blocuri s-a desfășurat cu o firmă din județul Hunedoara, menționează primarul Luca Mălăiescu.

„Era nevoie de o astfel de campanie, pentru că, mai ales în zilele călduroase, parcurile sunt pline de copii cu părinți și bunici și nu am dorit să îi punem în pericol. Știm cu toții cât de periculoase sunt căpușele și astfel cred că riscul înțepării cu aceste insecte trebuie să fie foarte, foarte redus. De asemenea, țânțarii ne-au dat mari bătăi de cap și de aceea am încercat să extindem campanie din parcuri și în zona blocurilor. Sunt copii care se joacă în fața blocului, sunt bătrâni care mai ies din case mai ales seara și cred că această dezinsecție este binevenită”, ne-a declarat primarul Luca Mălăiescu, care a precizat că toată cheltuiala a fost suportată de la bugetul local.

Cetatenii orasului Otelu Rosu de astazi pot frecventa in siguranta zona de agrement GURA JGHEABULUI, cat si PARCUL CENTRAL deoarece a fost efectuata deratizarea si dezinsectia impotriva capuselor si altor insecte.

Gepostet von Primaria Otelu-Rosu. am Dienstag, 3. Juli 2018