Căminul pentru Persoane Vârstnice Timișoara, energie gratuită

camin varstnici
whatsapp image 2023 04 24 at 15.32.19

Podcasturile „Dăruiește Lumină” aduc Căminului pentru Persoane Vârstnice „Inocențiu M. Klein” din Timișoara energie gratuită.

Românii au fost impresionaţi de poveștile instituțiilor prezentate în cele cinci episoade ale podcastului „Dăruiește Lumină” şi, într-un timp record, au distribuit energia donată de E.ON Energie România.

În perioada 6 – 17 aprilie, aproximativ 12.000 de români au apreciat, comentat sau distribuit poveştile emoţionante de pe pagina @Dăruiește Lumină, fiecare astfel de gest însemnând 50 kWh pentru instituţia aleasă. Iar pentru că entuziasmul şi dorinţa românilor de a face bine au depăşit aşteptările, E.ON a suplimentat la peste 600.000 kWh cantitatea de energie donată, cu o cincime mai mult decât cea anunţată iniţial.

„Dăruieşte Lumina este unul dintre proiectele mele de suflet de la E.ON, iar succesul său se bazează pe dorinţa oamenilor de a face bine împreună şi de a fi solidari cu cei care au nevoie. Ca de fiecare dată, şi în acest an implicarea românilor a fost impresionantă şi le mulţumesc pentru că le pasă”, spune Claudia Griech, director general E.ON Energie România.

Totodată, în acest an,E.ON România și ascultătorii Europa FM au dăruit împreună lumină familiilor cu care soarta a fost mai puțin darnică.Timp de jumătate de an, compania va suporta contravaloarea energiei din facturile celor cinci familii câștigătoare în campania derulată împreună.

1000x100 casa brutarului

 

 

 

banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01