Căminul cultural din Rusova Nouă se transformă! Primăria Berliște caută deja constructor

camin cultural rusova noua

Căminul cultural din satul Rusova Nouă se va schimba radical după implementarea unui proiect câștigat de Primăria Berliște. 

Peste 640.000 de lei sunt alocați pentru execuția lucrărilor din cadrul proiectului „Reabilitare, modernizare, dotare cămin existent «P» în localitatea Rusova Nouă, comuna Berliște, județul Caraș-Severin”. În urma implementării acestuia, căminul cultural va fi reconstruit, cu toate utilitățile necesare și va redeveni funcțional.

Durata contractului de achiziție publică este de 52 de luni (16 luni durata de execuție a lucrărilor și 36 de luni perioada de garanție a lucrărilor).

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

La licitația pentru execuția lucrărilor, care s-a încheiat în 9 iunie, s-a înscris un singur ofertant. Este vorba despre firma Bauerhof Agrobanat, care a participat împreună cu un subcontractant – First Business Protect SRL. În prezent, această ofertă este supusă evaluărilor din partea administrației locale, etapă care trebuie să se încheie până în 11 iulie.

Cei 639 964,04 lei, fără TVA, provin din Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020, cofinanțarea fiind asigurată de Primăria Berliște.

publicitate si promovare online banner maxagro