Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș găzduiește conferința „Master Your Card”

Într-o lume digitalizată, plătim tot mai mult online și tot mai mult cu cardul bancar. Cei de la Master Card știu acest lucru și de aceea organizează conferințe la nivel național. Un astfel de eveniment are loc și joi, la sediul central al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș.

Tematica principală a conferinței se referă la beneficiile pentru marile companii dacă folosesc metodele de plată electronică și serviciile cu valoare adăugată. Participanții vor avea ocazia să afle informații despre care sunt opțiunile de gestionare a plăților companiilor, cine sunt actorii implicați în plățile electronice, care sunt beneficiile plăților electronice pentru corporații, care sunt soluțiile de gestiune a deconturilor, care sunt practicile internaționale privind centralizarea datelor.

Evenimentul va avea loc la sediul CCIAT din Piața Victoriei, în intervalul orar 10.30-13.30. Vor participa speakerii Laura Ștefan, director și specialist sale, nontraditional business development în cadrul Mastercard, și Bogdan Pătru, publicy politic manager tot la Mastercard România. Temele supuse dezbaterii sunt: cheltuielile companiilor, rolul cardurilor business, ecosistemul de informații, deconturi și raportări, experiența clientului.

leader board 728 x 90 px