UPDATE. Cămătărie și spălare de bani, la Oțelu Roșu! Mascații de la Combaterea Crimei Organizate au descins în forță!

Procurorii DIICOT Caraș-Severin și ofițerii de la BCCO fac șase percheziții în această dimineață la o rețea care plasa bani cu camătă și spăla bani negri!

Potrivit unor surse, călcate de mascați au fost, printre altele, două personaje foarte cunoscute în Oțelu Roșu, un anume Conan și Fenchea, proprietarul unui local din zona centrală a orașului. Percheziții au fost și în Poiana Mărului. Oamenii legii au ridicat peste 200.000 de euro și vorbesc despre destructurarea unui grup infracțional organizat. Cei vizați vor fi aduși la sediul DIICOT Caraș-Severin din Reșița pentru a fi audiați.

UPDATE, ora 14.00

Persoanele vizate de DIICOT sunt aduse la sediul instituției din Reșița pentru audieri. „Clientul meu a ajuns deja la sediul DIICOT Caraș-Severin. Acum sunt și eu în drum spre Parchet pentru că urmează să fie audiat în prezența mea. Nu știu deocamdată dacă se pune problema reținerii pentru 24 de ore, înțeleg că se rețin în sarcina lui mai multe infracțiuni. Deocamdată nu pot comenta mai mult”, a declarat avocatul Cosmin Bolosin.