Calea Șagului, aproape paralizată. Se lucrează pe sensul de ieșire din Timișoara

trafic de cosmar pe calea sagului din timisoara1

Calea Șagului din Timișoara, pe sensul de ieșire din oraș, este aproape paralizată marți. Asta pentru că drumarii intervin pentru a realiza o serie de reparații, spre nemulțumirea șoferilor.

Șoferii care au drum prin Calea Șagului, în această săptămână, trebuie să se înarmeze cu multă răbdare. Asta pentru că Primăria Timișoara a început, încă de săptămâna trecută, o serie de lucrări de reparații de la baza podului din Calea Șagului și până la sensul giratoriu din fața magazinului Auchan.

Așadar, marți, traficul pe Calea Șagului a fost aproape paralizat. S-au format cozi uriașe, șoferii fiind nevoiți să stea zeci de minute în trafic pentru a traversa această arteră, pe sensul de ieșire din oraș. Ruben Lațcău, viceprimarul Timișoarei, a declarat că lucrările vor fi finalizate de abia duminică noaptea.

Lucrările care au loc în aceste zile, de întreținere și de refacere a întregului covor asfaltic, practic pe întreaga suprafață pe Calea Șagului, au loc de la pasaj, de la pasarelă, și până la sensul giratoriu de lângă Auchan. Bucata dintre pasaj și str. Ovidiu Cotruș a fost finalizată pe amândouă părțile. Am ajuns la stratul final de uzură, urmează să fie făcute marcajele. Iar sectorul dintre Ovidiu Cotruș și Selgros va fi făcut în această săptămână. Lucrăm foarte mult pe noapte, lucrăm și pe zi. Din păcate, e genul de lucrare care nu permite ca în timpul zilei suprafețele care au fost frezate peste noapte sau unde s-a asfaltat peste noapte să fie circulate. E clar că această gâtuire creează foarte multe nemulțumiri din partea șoferilor, dar este important pentru proiect ca acest sector de drum până la Auchan să fie finalizat cât mai repede. Obiectivul pe care l-am setat și celor de la SDM, de la firma municipiului de drumuri, este ca până duminică noaptea, adică luni dimineața, acest sector să fie în întregime finalizat până la strat de uzură, până la sensul de la Auchan”, a afirmat Ruben Lațcău.

trafic de cosmar pe calea sagului din timisoara2

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Viceprimarul Timișoarei a recunoscut că este nemulțumit de ritmul de lucru de pe Calea Șagului și chiar a avut discuții cu reprezentanții societății pe această temă.

Sunt un pic nemulțumit de ritmul pe care-l văd, cel puțin în timpul zilei. Eu știu că ei au lucrat și în weekend, și noaptea, dar când lucrăm pe o astfel de arteră atât de importantă a municipiului, cred că trebuie să avem o prezență maximă în teren și cred că în sensul ăsta mai există spațiu de îmbunătățire. Am avut discuții chiar astăzi, ca și în această săptămână, ieri sau în weekend-ul care a trecut, cu cei de la SDM, să crească ritmul de lucrări, deși ei au lucrat și duminică, au lucrat și sâmbătă, au lucrat și nopțile. Dar, din nou repet, avem nevoie de o intervenție serioasă în această zonă, ca să ne asigurăm că până la sfârșitul acestei săptămâni, adică până duminică noaptea, de luni dimineața să avem proiectul finalizat în întregime, acest sector de la baza pasajului și până la sensul de la Auchan. Și când spun finalizat mă refer la stratul de uzură, marcajele probabil vor fi făcute ulterior”, a detaliat Ruben Lațcău.

 

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/