Căldură mare, mon cher! Vezi cu ce prognoze sunt amenințați cărășenii în zilele ce urmează!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

După două luni atipice pentru perioada verii, cărășenii au fost loviți pe neașteptate de ceea ce și-au dorit cel mai mult începând cu luna iunie. Totuși, porția de căldură nu a venit tocmai binevoitoare, aducând cu sine temperaturi la limita de 40 de grade.

Pentru unii, disconfort termic care le-a dat peste cap toată dispoziția, pentru alții, o ocazie pentru bronz după care au tânjit toată vara, canicula din ultimele zile își dă însă, ultima suflare. Prognozele meteo pentru acest sfârșit de săptămână îi pregătește iar pe cărășeni de hanorace.

Astfel, se pare că temperaturile de peste 30 de grade Celsius ne vor mai sufoca doar până joi, după care mercurul din termometre va coborî brusc cu până la zece grade.

Noaptea de vineri aduce chiar ploi și o temperatură de 20 de grade, care nu va depăși nici pe timpul zilei limita de 24 de grade.

Nici zilele de sâmbătă și duminică nu îi vor cânta în strună caniculei. O temperatură de 24 de grade se va înregistra maxim la nivel de Caraș-Severin la miezul zilei de sâmbătă, iar duminică temperatura va fi și mai scăzută, atingând o valoare maximă de doar 21 de grade Celsius.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Cărășenii cu chef de bronz și căldură pot sta liniștiți însă, pentru că valul de temperaturi caniculare se va reinstala treptat începând de luni, iar mijlocul săptămânii viitoare va atinge iar temperaturi de peste 30 de grade.

 

 

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/